به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن اختری رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت در ابتدای جلسه از حسن اعتماد حجت الاسلام والمسلمین موسیپور نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر کرد و گفت: خدمتگزاری در راستای تقویت وحدت میان امت اسلامی و برپایی مراسم و برنامههای هفته وحدت توفیق بزرگی است و امیدوارم بتوانیم در برابر خداوند متعال و امت اسلام سربلند باشیم و قدمی در جهت تقویت اتحاد مردم ایران اسلامی و مسلمانان جهان برداریم.
حجت الاسلام والمسلمین اختری با درود به تمام شهدایی که در راه سرافرازی میهن اسلامی به شهادت رسیدند و تسلیت شهادت رهبر شجاع و مجاهد برجسته اسماعیل هنیه گفت: خداوند به برکت خون این شهدای عزیز، عظمت و سرافرازی و استحکام نظام اسلامی را روز به روز بیشتر کرده و این شهدا را با اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و امام راحل عظیم الشان محشور گرداند و به حق خون شهدایی که هر روز در غزه ، یمن و جبهه مقاومت به شهادت میرسند، بهزودی شاهد سرنگونی رژیم نژاد پرست صهیونیستی باشیم.
وی افزود: امیدوارم با همفکری و همافزایی یکدیگر بتوانیم برنامههای پربارتر و جدیدتری را برای هفته وحدت اجرایی نموده و گامهای مؤثری در برگزاری برنامههای هفته وحدت و تقویت وحدت امت اسلامی برداریم.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت خاطرنشان کرد: خداوند متعال خواستار وحدت و همدلی میان مردم و امت اسلام است و انبیاء و اولیای الهی نیز بر این امر تاکید داشته و در این راه جهاد کردند.
حجت الاسلام والمسلمین اختری گفت: در زمان حاضر به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، یکی از مشخصهها و سرفصلهای بنیادی نظام جمهوری اسلامی تاکید بر حفظ و تقویت وحدت میان مسلمانان است و امام خمینی(ره) نیز این وحدت را بنیان نهاد و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر آن تاکید و اصرار دارند و ما نیز باید این امر مهم را مورد توجه قرار دهیم.
وی افزود: امام راحل در همان آغاز نهضت و در بیانات اولیه خود در خصوص مساله فلسطین تذکر دادند و تأکید کردند که دشمنان و سیاستمداران دولتهای استکباری، رژیم صهیونیستی را برای ایجاد اختلاف، فتنه انگیزی، تفرقه میان کشورهای اسلامی و پراکنده کردن مسلمانان به وجود آوردند و امروز شاهدیم که وجود اشغالگران قدس موجب تفرقه میان امت اسلامی است که با توطئه، دسیسه و نیرنگ دشمنان اسلام و حامیان رژیم صهیونیستی ایجاد شد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت تاکید کرد: وظیفه و مسئولیت ما این است که در برابر این دسیسههای شیطانی کشورهای استکباری ایستادگی و مقاومت کنیم و جهت حفظ وحدت مسلمانان تلاش نمائیم.
وی افزود: همه باید دست به دست هم دهیم و با امیدواری در مسیر وحدت و اتحاد هر چه بیشتر حرکت کنیم و در این مسیر، از فرصتهای پیش رو به ویژه مراسم هفته وحدت با برنامهریزی و اندیشهورزی بهترین استفاده را ببریم.
حجت الاسلام والمسلمین اختری گفت: برنامههای هفته وحدت و ولادت حضرت امام صادق (ع)، فرصت مناسب و مغتنمی برای ابراز و نمایش عشق و علاقه و ارادت به شخص پیامبر اسلام(ص) و زدودن هر گونه شبهه و ابهامی است که در مورد اسلام و پیامبر و قرآن و شیعیان اهل بیت (ع) وجود دارد.
وی گفت: هر ساله همزمان با بزرگداشت هفته وحدت برنامههای ارزندهای در سطح داخلی و بینالمللی با حضور اندیشمندان و پژوهشگران شیعه و اهل سنت برگزار میشود و بهویژه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برنامههای خوبی در این راستا دارد که امیدوارم امسال در کنار این برنامههای اصلی و جانبی با همفکری اعضای این ستاد، برنامههای فراگیرتر، جدیدتر و تاثیر گذارتری تدارک و در سطح گسترده اجرایی گردد.
در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی عرب انصاری معاون مراسم و استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز با اشاره به آیات قرآن مجید گفت: موضوع حفظ وحدت همواره در اسلام و کتاب الهی مورد تاکید قرار گرفته و در سیره پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار نیز وجود داشته است. یکی از سیاستهای اصلی و اجتناب ناپذیر جمهوری اسلامی نیز همواره موضوع وحدت میان مسلمانان و مذاهب بوده و نهادهایی با این هدف تشکیل شده است که فعالیتهای مؤثر و جدی در این راستا دارند و قدمهای بلندی در این رابطه برداشته شده است و هفته وحدت به همین منظور توسط حضرت امام(ره) نامگذاری شد.
وی گفت: این هفته فرصتی است که بیش از پیش با شخصیت بیبدیل خلقت و معارف و دیدگاهها و سنت نبی مکرم اسلام(ص) آشنا شویم و این هفته آثار و برکات زیادی داشته است.
حجت الاسلام والمسلمین عرب انصاری با اشاره به ترور شهید هنیه در تهران گفت: هفته گذشته رهبر مبارز و بزرگ حماس در ایران شهید شد و دشمنان و رسانههای معاند در دنیا تلاش میکنند که از همین حادثه برای اختلاف افکنی و دسیسه و فتنهانگیزی میان مسلمانان استفاده کنند ولی نه تنها موفق نشدند بلکه این امر باعث اتحاد بیشتر میان مسلمانان و رهبران حماس با ایران شد و این شبهات کوچکترین خللی بر همدلی و اتحاد میان ایران و جبهه مقاومت ایجاد نکرد و رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) در حضور خانواده این شهید، بر پیکر ایشان نماز خواند که نمایش اتحاد و همدلی میان ایران و جبهه مقاومت بود و روابط ما را مستحکمتر کرد.
وی در ادامه با اشاره به عمیقبودن این اتحاد و همبستگی گفت: این شهادتها از جمله شهادت سپهبد سلیمانی عزیز در کنار شهید ابومهندس المهدی و همچنین شهید اسماعیل هنیه، نهتنها موجب اختلاف نمیشود بلکه پیوند و وحدت میان مسلمانان را مستحکمتر خواهد کرد.
معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه جلسه بر برگزاری برنامههای ملی و فراگیر با حضور اهل تسنن و شیعیان تاکید کرد و گفت: لازم است چند برنامه محوری و ماندگار بهمناسبت هفته وحدت در به صورت فراگیرتر و در مناطق مختلف کشور تدارک دیده شود و رسانهها نیز این مراسم را به خوبی بازتاب و انعکاس دهند.
تقویت وحدت اسلامی یکی از مصادیق جهاد تبیین است
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین موسوی نماینده مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: در سالهای گذشته برنامههای هفته وحدت، برنامههای محدود به منطقه یاگروههای خاصی بود و یک برنامه هماهنگ و جامع و فراگیر در کشور وجود نداشت و بحث وحدت اسلامی وگفتمان وحدت، عمدتاً در میان نخبگان و گروههای خاص محدود بود.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی خاطرنشان کرد: با تقدیر و تشکر از همکاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بویژه حجت الاسلام والمسلمین موسیپور نماینده مقام معظم رهبری در این نهاد گفت: در سالهای اخیر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای جبران این خلاء، وارد عرصه شد و برای هماهنگی و اجرای برنامههای فراگیر و جامع، مانند سایر مناسبتها در این مناسبت نیز با مجمع تقریب مذاهب اسلامی و سایر دستگاهها همکاری کرد تا بتوانیم برنامههای فراگیر و جامعتری را در سطح استانها و شهرهای مختلف برگزار کنیم.
وی با اشاره به فرازهایی از بیانات مقام معظم رهبری گفت: ایشان در یکی از سخنرانیهای خود تأکید کردند که امروز و در زمان ما بالاترین و مهمترین امر به معرف، وحدت است و خطرناکترین ضدارزش و منکر تفرقه است. بنابراین با توجه به این جمله تاریخی معنادار، یکی از مهمترین مسئولیتهای سیاسی و اجتماعی ما امروز حفظ و تقویت وحدت است.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی گفت: وحدت موضوعی است که تا به درون جامعه و در سطح و عموم مردم جاری نشود، آثار و برکات خود را نشان نمیدهد بنابراین باید در سطح جامعه و به صورت گسترده تسری پیدا کند و تنها در فکر و اندیشه گروههای خاص محدود نبوده و در میدان عمل جلوه و نمایش بیرونی داشته باشد.
وی گفت: مجمع جهانی تقریب مذاهب یک قرارگاه است و برنامههای کلان را تدبیر میکند و لازم است این برنامه در صف و در میان تودههای مردم و کل نظام و کشور نفوذ داشته باشد و در میدان عمل تحقق پیدا کند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی گفت: وحدت اسلامی یک شعور است نه شعار و یک درک و فهم و بینش و یک باور است و تحقق این باور نیازمند یک کار فرهنگی گسترده و فراگیر است.
وی گفت: موضوع وحدت اسلامی امروز یکی از مصادیق بزرگ جهاد تبیین است که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارند و از زمانی که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این عرصه به صحنه آمد به این هفته و برنامههای آن و توسعه این فرهنگ برکت داد و کمک کرد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی اظهار کرد: وقتی جامعه به اهداف خرد و محدود فکر کند، دچار جدایی میشود و آنچه مانند یک خیمه واحد میتواند افراد جامعه را دور یکدیگر جمع کند، اهداف بلند است.
وی گفت: امام راحل با تکیه بر همین اهداف بلند، جامعه اسلامی را متحد کرد و با طرح موضوعاتی از قبیل تمدن اسلامی، جامعه اسلامی و آزادی قدس، به مسلمان عزت داد و آنان را زیر یک پرچم متحد کرد.
امروز غزه پرچم برافراشته شده اسلام است
حجت الاسلام والمسلمین موسوی با بیان اینکه امروز غزه پرچم برافراشته شده اسلام است تاکید کرد: شرایط دنیای جهان اسلام بسیار مناسبتتر و بهتر از گذشته است و امیدواریم که امسال برنامههای هفته وحدت، حال و هوای مقاومت داشته باشد زیرا همیشه میدان جهاد، عامل وحدت امت اسلامی است و لازم است با توجه به شرایط حال حاضر، امسال برنامههای هفته وحدت برنامههای عمیقتر و جدیدتری باشد.
در ادامه هر یک از اعضای جلسه پیشنهادات و نقطه نظرات خود را پیرامون برنامههای هفته وحدت عنوان کردند و بر اجرای برنامههای وحدتبخش و فراگیر و همچنین استفاده از فرصت این هفته برای پاسخ به شبهات مطرح شده در مورد پیامبر اسلام، شیعیان اهل بیت و سایر شبهات و ابهاماتی که در این خصوص وجود دارد، تاکید کردند.
انتهای پیام