بنا بر اعلام بانک مرکزی اولویت در پرداخت تسهیلات بانکی با محوریت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تسهیلات موضوع قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، قانون جهش تولید مسکن و… است و هرگونه اعطلای تسهیلات بدون در نظر گرفتن اولویت‌های یادشده فاقد وجاهت است.

تسهیلات بانکی

رویداد۲۴ تسنیم نوشت: همزمان با بازار داغ رقابت بانک‌ها برای جذب سپرده‌های بیشتر در قالب حساب‌های وکالتی با وعده وام‌های ۸۰ تا ۱۰۰ میلیونی، بانک مرکزی واکنش فوری نشان داد و اعلام کرد: اولویت در پرداخت تسهیلات بانکی با محوریت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تسهیلات موضوع قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، قانون جهش تولید مسکن و… است و هرگونه اعطلای تسهیلات بدون در نظر گرفتن اولویت‌های یادشده فاقد وجاهت است.

بخشنامه ابلاغی بانک مرکزی به بانک‌ها به شماره ۰۳/۱۱۹۶۲۸ مورخ ۲۷ مرداد ماه سال جاری به شرح زیر است:

اخیراً مشاهده شده که برخی از بانک‌ها و موسسات اعتباری اقدام به انجام تبلیغات گسترده به منظور وکالتی کردن حساب بانکی به همراه بهره‌مندی از تسهیلات قرض‌الحسنه و یا ارائه اعتبار به مشتریان با نرخ‌های سود ترجیحی کرده اند.

شایان ذکر است با توجه به محدودیت منابع مالی در اختیار و کثرت تقاضای تسهیلات بانکی، اولویت در پرداخت تسهیلات بانکی با محوریت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تسهیلات موضوع قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، قانون جهش تولید مسکن و… است و هرگونه اعطلای تسهیلات بدون در نظر گرفتن اولویت‌های یاد شده فاقد وجاهت بوده و مورد پذیرش نیست.


بیشتر بخوانید: گرفتن مالیات از تسهیلات بانکی؛ سخنگوی سازمان مالیاتی: اشراف اطلاعاتی، نظام مالیاتی کشور را قوی می‌کند

از پرداخت وام اربعین چه خبر؟

تذکر حسین پور به وزیر اقتصاد: آیا از شرایط پرداخت تسهیلات بانکی به مردم خبر دارید؟


همچنین عملکرد آن بانک یا مؤسسه اعتباری در پرداخت تسهیلات تکلیفی، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و چنانچه نتایج حاصله حاکی از عملکرد نامطلوب، توأم با اعطای تسهیلات به روش صدرالاشاره باشد، اقدامات انضباطی و نظارتی مقتضی علیه آن بانک‏‏‏ یا مؤسسه اعتباری و اعضای هیئت مدیره ذی‌ربط معمول خواهد شد.

تاکید می‌شود موضوع مطروحه از تاریخ این بخشنامه لازم الاجرا بوده فلذا خواهشمند است دستور فرمایید با لحاظ مفاد بخشنامه ۹۶/۱۴۹۱۵۳ مورخ ۱۶‏‏‏/۰۵‏‏‏/۱۳۹۶ مراتب به تمامی واحد‌های ذی‌ربط آن بانک‏‏‏ یا مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق به عمل آید. ‏‏‏

source

توسط wisna.ir