جوان آنلاین: در مرداد ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات

در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۱.۹ درصد و ماکارونی با ۱.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به رشته آش با ۲.۹- درصد است.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام ماهی قزل‌آلا با ۲.۲ درصد و مرغ ماشینی با ۱.۳ درصد است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به دوغ پاستوریزه با ۲.۴ درصد و ماست و کره پاستوریزه با ۱.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ۱.۰- درصد است.

میوه و خشکبار

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با ۴.۲ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هلو با ۱۶.۳- درصد و خربزه با ۶.۲- درصد است.

سبزیجات و حبوبات

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با ۱۸.۱ درصد و بادمجان با ۱۰.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پیاز با ۳.۲- درصد و سیب زمینی با ۲.۱- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس گوجه فرنگی با ۵.۲ درصد و قند با ۴.۷ درصد است.

source

توسط wisna.ir