تبلیغات :::..:::…

یکی از مدرن‌ترین و جدیدترین اجزای دکوراسیون داخلی منزل، درب‌های بدون چهارچوب و توکار هستند که زیبایی خاص و مینیمالی به فضای اتاق‌های کوچک و بزرگ می‌بخشند. درب‌هایی که بدون چهارچوب یا اصطلاحا فریم هستند، تحت‌عنوان درب فریم لس شناخته می‌شوند و جالب است بدانید که درحال‌حاضر توانسته‌اند به یکی از پرفروش‌ترین‌های بازار نیز تبدیل شوند. این مدل از درب‌ها باعث یکنواخت‌ترشدن طرح و رنگ فضای داخلی می‌شوند که جذابیت بصری کار را چندین برابر خواهد کرد.

اگر شما هم از علاقه‌مندان سبک‌های مدرن و البته مینیمال‌پسند هستید، انتخاب درب‌های فریم لس را که درادامه به‌طور کامل معرفی خواهیم کرد، به‌شدت پیشنهاد می‌کنیم.

درب فریم لس؛ بدون چهارچوب و جذاب

به درب‌هایی که با استفاده از چهارچوب توکار آلومینیومی و به‌صورت هم‌سطح با دیوار نصب می‌شوند، درب‌های فریم ‌لس (Frameless door) می‌گویند. به‌ دلیل پنهان‌بودن چهارچوب این نوع درب‌ها، به آنها درب چهارچوب‌مخفی یا بدون چهارچوب نیز گفته می‌شود. اصلی‌ترین ویژگی این درب‌ها، حذف چهارچوب و قاب دور درب است که به فضا جلوه‌ای مدرن‌تر می‌بخشد. به‌عبارت دیگر، تنها مرز قابل‌مشاهده بین درب و دیوار اطراف، فاصله‌ای کمتر از ۰.۵ سانتی‌متر است.

همچنین، با حذف چهارچوب و روکوب در طراحی درب‌ فریم لس و هم‌سطح‌بودن این درب‌ها با دیوار، استفاده از این نوع درب‌ها به یکپارچگی بیشتر فضا کمک می‌کند. باتوجه‌به تمایل روزافزون طراحان و معماران برجسته به سبک مدرن، درب‌های بدون قاب می‌توانند گزینه‌ای ایدئال برای علاقه‌مندان به سبک‌های مدرن و مینیمال باشند.

مزایای استفاده از درب‌های بدون چهارچوب

درب‌های فریم لس به‌عنوان یک آیکون جذاب در طراحی دکوراسیون مدرن ظاهر شده‌اند و همین امر سبب شده تا به یکی از پرفروش‌ترین‌های بازار تبدیل شوند. ظاهر مدرن و درعین‌حال ایجاد ترکیبی یکپارچه و جذاب در فضا، بدون‌شک توانسته انقلابی در سیستم درب‌های قدیمی به‌پا کند. پروفیل درب فریم لس برخلاف درب‌های قدیمی، قاب قابل‌رویت ندارد و می‌توان گفت که اصلی‌ترین مزیت این مدل درب‌ها، همین است؛ درنتیجه، به‌ دلیل نبود قاب، اجازه می‌دهد که فضای داخلی شما ظاهری یکپارچه‌تر و جذاب‌تر داشته باشد.

از دیگر مزایای استفاده از درب‌های بدون چهارچوب مدرن، می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • استفاده بهینه از فضا: به‌خاطر عدم وجود چهارچوب، موانع بصری در اطراف درب از بین می‌روند و تصور می‌کنید که فضای بزرگ‌تری ایجاد شده‌است. چنین درب‌هایی برای اتاق‌های کوچک بسیار جذاب‌اند.

  • نگهداری و تعمیر راحت‌تر: نگهداری و تمیزکردن درب‌های بدون قاب تقریبا راحت‌تر است؛ چرا که نبود قاب‌ها باعث کاهش تجمع گردوغبار می‌شود.

  • یکپارچگی با دیوار: درب فریم لس رنگ‌آمیزی‌شده یا چوبی و… می‌تواند از هر نظر (رنگ و طرح) کاملا با دیوارها یکپارچه شود.

  • برخورداری از لولای مخفی: لولای درب در داخل آنها مخفی شده‌است و به‌هیچ‌عنوان دیده نمی‌شود.

  • نصب راحت: این مدل درب روی ساب فریم به‌آسانی و به کمک سیستم‌های براکت نصب و ثابت می‌شود.

محبوب‌ترین متریال درب فریم لس

این درب‌ها با متریال‌های متنوعی اعم از شیشه، چوب و فلز ساخته می‌شوند که هریک از آنها مزایای خاص خود را دارند و می‌توانند با هر سبک از دکوراسیون داخلی هماهنگ شوند. انواع مختلف این درب‌ها براساس متریال مصرفی عبارت‌اند از:

درب‌های فریم لس شیشه‌ای

درب‌های شیشه‌ای بدون فریم از جمله محبوب‌ترین درب‌های داخلی مدرن هستند که در فضاهای اداری و مسکونی مورداستفاده قرار می‌گیرند. فریم، لولاها و یراق‌آلات این درب‌ها به‌طور کامل با تجهیزات درب‌های بدون فریم چوبی متفاوت است.

درب‌های فریم لس با روکش pvc

روکش PVC یکی از پرکاربردترین روکش‌ها در صنعت ساختمان و دکوراسیون است که در تولید انواع درب‌ها، کابینت‌های آشپزخانه و محصولات دیگر مورداستفاده قرار می‌گیرد.

از مزایای برجسته این روکش خاصیت ضدآب‌بودن آن است. درمقابل، عیب اصلی آن مصنوعی‌بودنش محسوب می‌شود. به دلیل حساسیت روکش چوب طبیعی و رنگ در مواجهه با رطوبت، در مکان‌های مرطوب مانند حمام و سرویس بهداشتی اغلب از درب‌های HPL (درب MDF یا HDF با روکش پی وی سی) استفاده می‌شود. درب‌ فریم لس با روکش PVC نیز کاربردی مشابه با درب‌های HPL و ضدآب دارد.

درب‌های فریم لس چوبی

اگر می‌خواهید زیبایی و گرمای خاصی به دکوراسیون داخلی خود اضافه کنید، درب‌های فریم لس چوبی که اغلب از چوب‌هایی مثل بلوط، گردو یا ماهون تولید شده‌اند، انتخاب بسیار شیک و فوق‌العاده‌ای خواهند بود. این مدل از درب‌های چوبی از نظر رنگ و تطبیق‌پذیری نیز بسیار عالی عمل می‌کنند؛ بنابراین، هم می‌توانید از پوشش طبیعی چوب استفاده کنید و هم رنگ‌آمیزی کنید تا کاملا با دکوراسیون اطراف شما مطابقت داشته باشد.

درب فریم لس چوبی را به تمام کسانی پیشنهاد می‌کنیم که می‌خواهند گرما و زیبایی طبیعی چوب را حفظ کنند و در عین این‌که به‌دنبال طراحی مدرن و مینیمال هستند، از انرژی طبیعت نیز بهره‌مند شوند.

هزینه تمام‌شده درب فریم لس چقدر است؟

چوب روسی، MDF خام و پروفیل آلومینیوم از اصلی‌ترین مواد اولیه‌ای هستند که در ساخت درب‌های فریم ‌لس به‌کار می‌روند. مقدار و کیفیت چوب و ام‌دی‌اف استفاده‌شده در ساخت درب و همچنین نوع و کیفیت فریم آلومینیومی که برای چهارچوب درب به‌کار می‌رود، تاثیر مستقیمی بر قیمت نهایی پروفیل درب فریم ‌لس دارند.

علاوه‌بر نوع و کیفیت چوب و پروفیل آلومینیوم، جنس قفل و دستگیره و لولای مصرفی نیز مهم است. بدون‌شک، استفاده از تجهیزات کشورهایی مثل ایتالیا نسبت به برندهای چینی و ایرانی، سبب افزایش قیمت‌ها خواهد شد. البته، از آنجا که خیلی‌ها ترجیح می‌دهند از پوشش‌هایی مثل روکش pvc، رنگ پلی‌اورتان، رنگ ساختمانی، رنگ پلی‌استر یا میکروسمنت و… برای درب‌ها استفاده کنند، هزینه‌ها متغیر خواهد بود. معمولا مقرون‌به‌صرفه‌ترین پوشش، استفاده از رنگ‌های ساختمانی است که برای رنگ‌آمیزی دیوارهای ساختمان نیز از آنها استفاده می‌شود.

کلام آخر

چهارچوب‌هایی که در کشورهای مختلف برای این مدل درب استفاده می‌شوند، به دو دسته چوبی و آلومینیومی تقسیم‌بندی می‌شوند. نکته مهم و قابل‌توجه درمورد چهارچوب درب فریم ‌لس این است که چهارچوب‌های آلومینیومی معمولا قوی‌تر و مستحکم‌تر از چهارچوب‌های چوبی هستند؛ بنابراین، اگر قصد خرید جدیدترین درب‌های بدون چهارچوب بازار را دارید، پروفیل آلومینیوم درب‌های‌ فریم لس انتخاب ایدئال‌تر، مقاوم‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تری خواهد بود.

برای تهیه و خرید انواع پروفیل‌های آلومینیوم و مقاطع خاص صنعتی اعم از درب‌های فریم لس، پروفیل چراغ خطی توکار و روکار، مقاطع دیوارپوش و… پیشنهاد می‌کنیم سری به وبسایت مجموعه دیجی آلوم بزنید. این مجموعه با تولید بیش از 8هزار مقاطع آلومینیوم اختصاصی و عمومی، تجربه‌ای بی‌نظیر در تولید بهترین محصولات خاص و مدرن صنعتی دارد.

source

توسط wisna.ir