رئیس مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه در آستانه سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، با تأکید بر ضرورت ترویج ابعاد مکتب حاج قاسم، گفت: باید در این مناسبت‌ها افکار عمومی را با مؤلفه‌های برترسازِ مکتب حاج قاسم آشنا کنیم تا بتوانیم شاهد ظهور ده‌ها و صدها هزار قاسم سلیمانی باشیم که برای کشور منشا اثر باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه، سردار سرتیپ پاسدار رمضان شریف مشاور فرمانده کل سپاه و رئیس این مرکز با اشاره به پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، وی را پاسدار پاک‌باخته‌ی ملت، سرباز ولایت و الگوی دوست‌داشتنی مردم توصیف کرد و گفت: امیدوارم طی این پنج سال مکتب ایشان که به تعبیر رهبر معظم انقلاب می‌تواند در ترویج آرمان‌هایی که ایشان دنبال می‌کرد مؤثر واقع شود، مورد فهم ترویج شایسته‌ای قرار گرفته باشد.

سردار شریف با بیان اینکه مکتب حاج قاسم همان راهبردها و جهت‌گیری‌هایی است که امام راحل برای گسترش تفکر بسیجی، فرهنگ ایثار و مقاومت و از خود گذشتگی لازم می‌دانستند و ما باید در این مناسبت‌ها افکار عمومی را با مؤلفه‌های برترسازِ مکتب حاج قاسم آشنا کنیم، افزود:‌ بخش عمده‌ای از جوانان ما که فرماندهان دوران دفاع مقدس مانند شهیدان زین‌الدین، باکری، همت، خرازی و مانند اینها را ندیده ­اند، دنبال کسی بودند که با چهره‌ی فرماندهان دوران دفاع مقدس و شاخص‌های رفتاری و عملکردی آنها آشنا شوند و این امر با شناخت شهید سلیمانی ممکن می‌شود.

 وی با بیان اینکه حاج قاسم هم در دوران دفاع مقدس و هم در برقراری امنیت در جنوب شرق کشور بارها و بارها در معرض شهادت قرار گرفته بود، اظهار کرد: اراده خداوند این بود که نسل جوان ما با رفتار، منش، شخصیت و نوع نگاه حاج قاسم آشنا شوند و این سرمایه‌ی گران‌سنگی برای شناساندن فرهنگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.

وی شهید حاج قاسم سلیمانی را الگویی برجسته برای پاسداران و نیز نسل جوان دانست و افزود: حاج قاسم در نوع نگاه به انقلاب اسلامی، ترویج ارزش‌های اسلام، امنیت ایران عزیز و همینطور تعمیق گفتمان معمار کبیر انقلاب و تدابیر رهبر معظم انقلاب، الگو و نمونه است.

رئیس مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه، با اشاره به اینکه سالگرد شهادت حاج قاسم فرصت مغتنمی برای تبیین ابعاد جامع شخصیتی ایشان برای نسل جوان است، تأکید کرد: باید از این فرصت بهره برد تا جوانان عزیز ما هم بتوانند در میادین مختلف، در علم، در گسترش فرهنگ، در ورزش، در برقراری امنیت، در صداقت و اخلاص، در رفتار با مردم، در ولایتمداری و نوع نگاه به جریان‌های سیاسی، قومی و مذهبی در داخل کشور و منطقه، انشالله قاسم‌های این کشور باشند.

سردار شریف با بیان اینکه هریک از ابعاد مکتب حاج قاسم سرمشقی برای کسانی است که دل در گرو امنیت، استقلال، عمران و آبادانی و رفاه مردم دارند، افزود: مردم ما هیچگاه حضور حاج قاسم را نه تنها در عرصه دفاعی و امنیتی، بلکه در کمک به مردم فراموش نمی‌کنند. در جریان سیل خوزستان، همه شاهد بودند که چگونه ایشان با آن فراخوانی که داد و با آن حضور میدانی، چه کمک موثری در حل مشکلات سیل زدگان کرد که می‌تواند بعنوان آموزه‌ای مؤثر در همه‌ی مجموعه‌ی سپاه تعمیم پیدا کند.

وی با بیان اینکه سپاه نهادی مردمی است که از میان مردم برآمده و در هر مقطعی پشتیبان مردم است، گفت: یکی از شاخص‌های وجودی سردار سلیمانی همین برقراری روابط عاطفی و معنادار با بخش‌های مختلف جامعه بود که ایشان را تبدیل به الگو کرد. حضور استثنایی مردم در مراسم تشییع پیکر حاج قاسم در مشهد، قم، خوزستان، تهران و در کرمان، قدرشناسی مردم از پاسدار پاک باخته‌ای بودکه همه‌ی هستی‌اش را برای رفاه و امنیت و آسایش آنان فدا کرد.

سردار شریف در پایان ضمن ابراز امیدواری برای ترویج شایسته‌ی این الگو و توجه به ویژگی‌های رفتاری حاج قاسم بعنوان شاخص‌های موثر و برترساز، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در دیداری که با خانواده شهید حاج قاسم سلیمانی داشتند فرمودند که نباید قاسم سلیمانی را دست‌نیافتنی ترسیم کنیم. اگر جوانان ما ایشان را الگوی خود قرار دهند، می‌توانیم شاهد ظهور و و حضور میدانی ده‌ها و صدها هزار قاسم سلیمانی باشیم که برای حال و آینده کشور منشا اثر باشند.

انتهای پیام

source

توسط wisna.ir