به گزارش ایسنا، سعید سرمدی در نشست هماندیشی راویان پیشکسوت دفاع مقدس که با حضور سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی، جانشین معاون هماهنگکننده سپاه و سردار سرتیپ پاسدار رمضان شریف، مشاور فرمانده کل سپاه و رئیس مرکز اسناد برگزار شد، با اشاره به هدف اصلی راهاندازی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، گفت: اصل راهاندازی این مرکز، ضبط همزمان و واقعی مطالبی بود که در صحنه جنگ میگذشت. علت محدِثه مرکز این بود که از تحریف تاریخ جنگ جلوگیری شود و علت مُبقیهاش هم قاعدتاً باید همین باشد. نوارهایی که ما داریم حکم گنجینه جواهر را دارد؛ مطالب این نوارها صادقانه و بدون حب و بغض و منیت بیان شده و واقعیتی که در صحنه وجود داشته بیان شده است.
وی با اشاره به اینکه گذر زمان باعث میشود در بیان خاطرات اشتباهاتی صورت گیرد و وقایع دگرگون بیان شود، به اهمیت تکیه بر اسناد تأکید کرد و ادامه داد: در گذشته هم به احیای نوارها و اسناد قدیمی توجه شده است، اما یکی از خواستههای جدی ما راویان این است که توجه ویژهای به این امر شود چراکه این اسناد، پایهای خواهند بود برای تدوین «تاریخ جامع جنگ» که برادرمان آقای مختاری پیشنهاد کردند.
سرمدی با اشاره به اهمیت دسترسی پژوهشگران و علاقهمندان به اسناد مربوط به دفاع مقدس و لزوم اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از تحریف حوادث و رخدادهای جنگ و حماسهسراییهای دروغین گفت: اگر ما بتوانیم تاریخچه و گزارشهای نحوه طراحی عملیاتها را مطرح کنیم که مثلاً مسئول تخریب میآید گزارش میدهد که شناسایی کردیم، این معبرها بوده، این مقدار مین کاشتیم و این تعداد نیرو داشتیم و …، از تحریف و انتشار داستانهای دروغین جلوگیری میشود.
انتهای پیام