به گزارش پرشین خودرو، حرکت به‌سوی خودروسازی نسل جدید از سوی شرکت سایپا آغار شد.

براساس این گزارش، در کنار تحول مالی، با توجه به اصلاح ماده مربوط به موضوع فعالیت شرکت سایپا، این شرکت علاوه بر تولید خودروهای سبک و سنگین و قطعات مربوطه، اکنون به‌طور رسمی امکان طراحی و ساخت خودروهای نسل جدید از جمله خودروهای الکتریکی، هیبریدی، متصل، هوشمند و خودران را نیز داراست. این تغییر نشان‌دهنده تمرکز سایپا بر آینده‌نگری، نوآوری و هم‌راستایی با تحولات صنعت جهانی خودرو است.

همچنین فعالیت‌هایی نظیر خدمات آزمایشگاهی، کالیبراسیون، سرمایه‌گذاری‌های صنعتی و ارائه خدمات سودآور نیز در قالب موضوعات فرعی به چارچوب فعالیت شرکت سایپا افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اعلام اولویت های گروه سایپا برای صادرات از زبان مدیرعامل

ثبت افزایش سرمایه ۷۲۹ درصدی سایپا

با ثبت رسمی افزایش سرمایه ۷۲۹ درصدی گروه خودروسازی سایپا از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها، این شرکت گامی تعیین‌کننده در اصلاح ساختار مالی، خروج از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت؛ همزمان با این اقدام، موضوع فعالیت سایپا نیز به سمت فناوری‌های نوین صنعت خودرو به‌روزرسانی شد.

افزایش سرمایه گروه خودروسازی سایپا که پیش‌تر در مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ به تصویب رسیده بود، در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ به طور رسمی در اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری تهران به ثبت رسید. این افزایش سرمایه با پشتوانه مجوزهای صادره از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار (مورخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) و سازمان خصوصی‌سازی (مورخ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انجام شد.

بر اساس آگهی رسمی منتشر شده در سامانه ثبت شرکت‌ها، سرمایه شرکت سایپا از ۱۹۵ هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال به بیش از ۱۶۲۱ هزار و ۱۴۴ میلیارد و ۸۲۶ میلیون ریال افزایش یافت. این رشد معادل ۷۲۹ درصد افزایش سرمایه است که به‌طور کامل از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها صورت گرفته و زمینه‌ساز عبور سایپا از بحران زیان انباشته و مشمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت شده است.

اعلام اولویت های گروه سایپا برای صادرات از زبان مدیرعامل

source

توسط wisna.ir