عباس صالحی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت در حاشیه بازدید از روند اجرای مرمت و بهسازی مجتمع فرهنگی وهنری امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، افزود: اجرای برخی از این طرحها از دولتهای قبلی بوده که متاسفانه به علت مشخص نشدن ردیف مستقل اعتباری برای اجرا و تکمیل آنها نیمهکاره مانده است.
وی کمبود منابع اعتباری برای طرحهای عمرانی در حوزههای زیرساختی بخش فرهنگ و هنر کشور را یکی از دلایل مهم تکمیل نشدن این طرحها اعلام کرد و ادامه داد: تلاش میکنیم با افزایش اعتبارات دولتی و مشارکتهای عمومی و خصوصی، زمان اجرای آنها را کاهش دهیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه تکمیل طرحهای نیمه کاره فرهنگی و هنری میتواند به فضای کاری هنرمندان کمک و توسعه فرهنگی و هنری کشور را افزایش دهد، تصریح کرد: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از گنجینه هنر ایرانی در استانها قرار دارند، تلاش شده تا بودجههای متمرکز را با برش استانی هدایت و نظارت بیشتر در اختیار استانها قرار گیرد.
صالحی درباره چگونگی روند اختصاص بودجه استانها، اضافه کرد: بودجهای که با تلاش همه معاونتها و مراکز زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بسته شده، با تصمیم جدید مقرر شده تا بخشی از این اعتبارها به عنوان برش استانی برای حمایت از اهالی هنر، فرهنگ و رسانه اختصاص داده شود.
وی افزود: حمایت از اهالی فرهنگ و هنرمندان باید با درصد مشخص، برش استانی و بررسی چگونگی اختصاص به استانها باشد و با ایجاد برش استانی استانداردی برای توزیع بودجه و نظارت لحاظ شود تا مسیر عادلانه آن انجام شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از شفاف و مشخص نبودن بودجه متمرکز و سهمبری استانها از بودجههای فرهنگی و هنری در سالهای گذشته انتقاد کرد و ادامه داد: متاسفانه در گذشته روشن نبود که بودجهها به چه بخشی از حوزه استانها اختصاص داده میشود که خوشبختانه در موافقتنامههای بودجهای برای هر برنامه، برش استانی دیده شده است تا مشخص شود که چند درصد آن به استانها میرسد.
صالحی اضافه کرد: به این منظور، امسال یک میزان پایه در نظر گرفته شده و تا پایان دوره نیز تلاش خواهد شد که رقم قابل توجهی در تخصیص اعتبارات به استانها برسد.
انتهای پیام