85 درصد گوشت مرغ در شرایط بهداشتی و بسته بندی به دست مردم ایلام می رسد.

– ایلام – مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: 85 درصد گوشت مرغ در شرایط بهداشتی و بسته بندی به دست مردم ایلام می رسد.

یونس احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این سازمان مسئول نظارت بر فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره است، به طوری که تمامی محصولات دامی مانند گوشت قرمز، گوشت سفید، گوشت مرغ، ماهی، عسل، تخم مرغ و محصولات لبنی باید در شرایط کاملاً بهداشتی و سالم به مصرف کنندگان برسند.

وی بیان کرد: در حال حاضر، بیش از 85 درصد گوشت مرغی که به دست مردم می رسد، در شرایط بهداشتی مناسب و تحت نظارت دامپزشکی و نظارت شرعی قرار دارد و عرضه این محصولات در مراکز مختلف شهر به صورت بهداشتی انجام می شود و سطح بهداشت در این حوزه رو به ارتقاء است.

احمدی عنوان کرد: با این حال، در حوزه گوشت قرمز نیازمند فعالیت های بیشتری هستیم، چرا که بیشتر عرضه این نوع گوشت به صورت سنتی انجام می شود.

وی ادامه داد: این نوع عرضه، که قبلاً غیرمجاز نامیده می شد، اکنون بیشتر به عنوان عرضه سنتی شناخته می شود و مردم سال ها به همین شکل عادت کرده اند.

برای بهبود وضعیت و ارتقاء سطح بهداشت، لازم است فرهنگ جدیدی در مقابل فرهنگ سنتی ایجاد شود و این تغییر فرهنگی باید به گونه ای باشد که مردم به سمت روش های

source

توسط wisna