محمدعلی طالبی امروز اول خرداد در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با موضوع «بررسی راهکارهای ارتقاء گردشگری، حفظ میراث فرهنگی و ساماندهی صنایع دستی» اظهار کرد: استان کرمان ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه گردشگری دارد و یکی از راهبردهای ما توسعه سرمایهگذاری در حوزه میراث برگرفته از سند «کرمان بر فراز» و برنامه «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» است.
وی افزود: تمرکز بر مزیتهای متمایز کرمان از جمله تنوع اقلیمی و آثار ثبت جهانی؛ جهتدهی سرمایهگذاری به سمت زنجیره ارزش گردشگری و توسعه متوازن زیرساختها از جمله رویکردهای ما در استان کرمان است.
طالبی ادامه داد: نمیتوانیم زیرساخت اقامتی بدون زیرساخت حمل و نقل مناسب ایجاد کنیم و برندینگ، بازاریابی و … باید در کنار هم دیده شود.
استاندار کرمان ضمن تاکید بر اینکه باید تقویت نقش بخش خصوصی و حمایت از سرمایهگذاران بومی به صورت جدی دنبال شود، افزود: بینالمللیسازی گردشگری استان کرمان راهبرد دیگر است و باید کرمان را به عنوان مقصد گردشگری بینالمللی در بیاوریم زیرا اینگونه بوده و در گذشته کرمان این نقش را داشته است.
وی از توسعه زیرساختها، حذب و تسهیل سرمایهگذاری، برندینگ و بازاریابی، توانمندسازی و آموزش نیروی انسانی، توسعه گردشگری روستایی و بومگردی را از جمله برنامههای اجرایی استان کرمان در راستای رونق گردشگری اعلام کرد.
طالبی گفت: آنچه که دنبال میکنیم، با توجه به ابعاد مختلف است و از مشاوران مختلفی استفاده کردیم و راه برای ابراز نظرات و دیدگاههای دلسوزان و متخصصان باز است.
استاندار کرمان اظهار کرد: دستگاههای اداری را ملزم خواهیم کرد پیشنهاد خود را برای برنامه لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵ ارائه دهند و این برنامه هنوز بسته نشده و ظرف یک ماه آینده رونمایی از سند «کرمان بر فراز» را خواهیم داشت. ضمن اینکه شروع بخشی از برنامهها از امسال است و برای کار پرقدرت سال آینده آماده خواهیم شد.
وی با اشاره به اینکه رویدادها در این برنامه نقش پررنگی دارند، افزود: اگر هر شهرستانی در استان طی سال دو رویداد تعریف کند، در تمام هفتههای سال رویداد ملی و منطقهای خواهیم داشت و این ظرفیت استان را به لحاظ تعداد شهرستانها و تنوع قومی، اقلیمی و فرصتهای بی نظیر نشان میدهد.
طالبی گفت: قلعههای دختر و اردشیر میراث ارزشمندی در شهر کرمان است که مورد بیتوجهی قرار گرفته در حالی که میتواند جذبه فوق العادهای باشد و در کنار مجموعه پردیسان قائم(عج)، تله کابین و گلزار شهدا مجموعه ارزشمندی از میراث فرهنگی و گردشگری را فراهم میکند و باید اکتشاف، ساماندهی و بازدید از این قلعهها باید مورد توجه قرار بگیرد.
استاندار کرمان بیان کرد: باید مرکز جامع تحقیقات و توسعه صنایع دستی استان کرمان راهاندازی شود و به صورت ویژه کار را دنبال کنیم تا صنایع دستی کرمان را در برندهای جهانی عرضه کنیم.
وی افزود: تنوع زیادی در استان کرمان داریم و فعالیت شهرستانها به گونهایست که امکان پرداختن به حوزه صنایع دستی در استان وجود دارد و متاسفانه اکنون فروشگاه صنایع دستی در شهرستان ها نداریم.
طالبی در پایان سخنانش از برگزاری اولین جشنواره ملی شهاب سنگها طی هفته آینده در زرند خبر داد و گفت: باز بخش خصوصی استان و اتاق ازرگانی که در کنار میراث فرهنگی و گردشگری کارهای خوبی انجام میدهند، تشکر میکنم و ما دولتیها باید قدردان باشیم و از این فرصت همراهی و همکاری استفاده کنیم.
انتهای پیام