بر اساس دادههای جدید منتشر شده از سوی نینتندو، نرخ ماندگاری کارکنان این شرکت در سال گذشته همچنان مثبت باقی مانده است. این در حالی است که اغلب شرکتهای حوزه صنعت گیمینگ با موج گستردهای از اخراج نیرو مواجه بودهاند.
نینتندو طی سالهای اخیر به دلیل قیمتگذاری سختگیرانه بازیهای جدید و همچنین سیاستهای سفت و سخت در قبال کپیرایت مورد انتقاد قرار گرفته است. با این حال، این شرکت همواره به خاطر شیوه برخورد با کارکنان خود مورد تحسین قرار گرفته، به خصوص در دورانی که صنعت بازی با موج گستردهای از اخراجها و لغو پروژهها روبهرو است.
اکنون طبق دادههای منتشر شده از سوی نینتندو، نرخ ماندگاری کارکنان این شرکت به رقم چشمگیر ۹۸ درصد رسید. این آمار در شرایط کنونی صنعت بازی، قابل توجه و تحسینبرانگیز است.
اطلاعات منتشر شده بازه زمانی بین آوریل ۲۰۲۴ تا مارس ۲۰۲۵ را پوشش و نشان میدهد که در این مدت، تقریباً هیچ نیرویی از نینتندو اخراج نشده است.
بر اساس این دادهها، نرخ جابهجایی نیروی کار در شعبه ژاپن نینتندو تنها ۱.۹ درصد بوده و این رقم در شعبه آمریکای این کمپانی به ۵.۱ درصد میرسد. این ارقام نشان میدهند که در یک سال گذشته، نهتنها اخراج گستردهای صورت نگرفته، بلکه تعداد بسیار کمی از کارکنان به صورت داوطلبانه شرکت را ترک کردهاند.
از سوی دیگر، این دادهها به میانگین مدت زمان همکاری کارکنان نیز میپردازند. به طور میانگین، کارمندان شعبه ژاپن بیش از ۱۴ سال در نینتندو باقی میمانند و این رقم در نینتندوی آمریکا به ۱۰ سال میرسد. به عبارت دیگر، کارکنان نینتندو تمایل دارند برای مدت زمان طولانیتری در این شرکت باقی بمانند. این نکته در شرایط فعلی صنعت بازی، ارزشمند و کمسابقه است.
این نتایج برای استودیوهای AAA غربی قابل تصور نیست، جایی که توسعهدهندگان حتی در صورت عملکرد موفق بازیها اخراج میشوند. به عنوان مثال، گزارشها حاکی از آن است که استودیوی Virtuous علیرغم موفقیت چشمگیر نسخه ریمستر Oblivion، حدود ۳۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل کرده است.
نینتندو طی چند سال اخیر موفق شده نرخ مثبت ماندگاری نیروی انسانی خود را حفظ کند. این دستاورد تا حد زیادی به علت ثبات در انتشار بازیها و عملکرد موفق تجاری شرکت بهدست آمده است. عرضه موفق کنسول Nintendo Switch 2 نیز نقش مهمی در تداوم این روند ایفا کرده است.
source