بساعت 24 – راساس گزارشی از پلیس ژاپن، تقریبا ۴۰ هزار نفر در نیمه اول سال جاری میلادی (۲۰۲۴)، در این کشور در خانه‌هایشان و در حالی که تنها بودند، درگذشتند.

طبق گزارش پلیس ژاپن از این تعداد، نزدیک به ۴ هزار نفر پس از گذشت بیش از یک ماه از مرگشان، پیدا شدند. جسد ۱۳۰ نفر هم پس از گذشت یک سال از مرگ پیدا شد.

بر اساس گزارش‌های سازمان ملل متحد، ژاپن در حال حاضر پیرترین جمعیت را در جهان دارد.

پلیس ژاپن امیدوار است که این گزارش بتواند توجه‌ها را به مسئله مرگ فزاینده سالمندان در تنهایی جلب کند.

براساس اطلاعات پلیس ژاپن، در نیمه اول سال جاری میلادی مجموعا ۳۷ هزار و ۲۲۷ نفر که به تنهایی زندگی می‌کردند در خانه‌های خود مرده پیدا شدند، که بیش از ۷۰ درصد از آن‌ها بالای ۶۵ سال بودند.
Skip مطالب پیشنهادی and continue reading
مطالب پیشنهادی

زلزله ژاپن
زلزله ژاپن؛ در پی هشدار سونامی هزاران نفر امشب در پناهگاه‌ها می‌خوابند
ساتوشی کیریشیما
اعتراف کارگر ۷۰ ساله ساختمان پس از نیم قرن فرار از دست پلیس ژاپن: «من در بمبگذاری‌های توکیو دست داشتم»
تصویر هواپیمای پرواز ۵۱۶ شرکت خطوط هوایی ژاپن که بر باند فرودگاه در آتش می‌سوزد
هواپیمای ژاپنی پس از تصادف در باند فرودگاه توکیو آتش گرفت
زلزله بزرگ در شرق ژاپن در سال ۲۰۱۱ بخش‌های زیادی از این کشور را ویران کرد
یک قرن زلزله؛ ژاپن چطور با هر زلزله درس جدیدی می‌گیرد

End of مطالب پیشنهادی

در حالی که تخمین زده می‌شود که جسد ۴۰ درصد از این افراد یک روز پس از مردن در خانه‌هایشان پیدا شده است، پلیس گفته است که نزدیک به ۳۹۳۹ جسد پس از گذشت بیش از یک ماه از مرگشان کشف شدند و در مورد ۱۳۰ نفر هم دست کم تا یک سال کسی به مردن آن‌ها پی نبرده بود.

اوایل امسال، موسسه ملی تحقیقات جمعیت و امنیت اجتماعی ژاپن اعلام کرد که تعداد سالمندان (افراد بالای ۶۵ سال) که به تنهایی زندگی می‌کنند تا سال ۲۰۵۰ به ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر برسد.

این موسسه همچنین تخمین زده است که تعداد کل خانوارهای تک نفره هم تا سال ۲۰۵۰ به ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر برسد.

در آوریل سال جاری دولت ژاپن لایحه‌ای را برای مقابله با مشکل تنهایی و انزوای طولانی مدت که تا حدی ناشی از جمعیت سالخورده کشور است، ارائه کرد.

ژاپن سال‌ها است که تلاش می‌کند با پیری و کاهش جمعیت خود مقابله کند،‌ اما مدیریت این تغییرات برای این کشور دشوارتر شده است.

سال گذشته، فومیو کیشیدا، نخست وزیر اعلام کرد که کشورش به دلیل کاهش نرخ زاد و ولد در آستانه ناتوانی در عملکرد به عنوان یک جامعه است.

برخی از کشورهای همسایه ژاپن هم با چالش‌های جمعیتی مشابهی روبرو هستند.

در سال ۲۰۲۲، جمعیت چین برای اولین بار از سال ۱۹۶۱ کاهش یافت. کره جنوبی هم بارها کمترین نرخ باروری را در جهان گزارش کرده است.

source

توسط wisna.ir