رایزن فرهنگی ایران در دیدار با تعدادی از مدیران آژانس‌های گردشگری تایلند با هدف تقویت همکاری‌های فرهنگی میان دو کشور و معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران، گفت: همکاری در حوزه گردشگری می‌تواند به عنوان پلی برای تقویت دوستی میان دو ملت و همچنین توسعه اقتصادی و فرهنگی عمل کند.

به گزارش ایسنا، مهدی زارع‌بی‌عیب، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند با تعدادی از مدیران آژانس‌های گردشگری تایلند، با هدف بررسی زمینه‌های همکاری در حوزه صنعت گردشگری و ترویج تبادلات فرهنگی میان ایران و تایلند و در خصوص برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست آژانس‌های گردشگری تایلند با محوریت معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران و تقویت همکاری‌های فرهنگی میان دو کشور، دیدار کرد.

زارع‌بی‌عیب بر اهمیت روابط تاریخی و فرهنگی میان ایران و تایلند تأکید کرد و گفت: روابط میان ایران و تایلند همواره بر پایه‌های مستحکمی از تعاملات فرهنگی و اجتماعی استوار بوده و ایران به عنوان یکی از کهن‌ترین تمدن‌های جهان، دارای جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی بی‌شماری است که می‌تواند برای گردشگران تایلندی بسیار جذاب باشد.

او اظهار کرد: تایلند نیز به دلیل فرهنگ غنی، مهمان‌نوازی و صنعت گردشگری پیشرفته خود، جایگاه ویژه‌ای در منطقه و جهان دارد. همکاری در حوزه گردشگری می‌تواند به عنوان پلی برای تقویت دوستی میان دو ملت و همچنین توسعه اقتصادی و فرهنگی عمل کند.

رایزن فرهنگی ایران در تایلند افزود : ما امیدواریم که با برنامه‌ریزی مناسب و اجرای پروژه‌های مشترک، بتوانیم گردشگران تایلندی را با زیبایی‌های ایران آشنا و در عین حال، فرصت‌هایی را برای معرفی فرهنگ و هنر تایلند در ایران فراهم کنیم. این تعاملات می‌تواند به توسعه پایدار در صنعت گردشگری دو کشور کمک کند.

او در ادامه بر لزوم تسهیل فرآیندهای گردشگری و برگزاری رویدادهای مشترک تأکید کرد و پیشنهاد داد: برنامه‌های معرفی ایران از طریق رسانه‌ها و نمایشگاه‌های گردشگری در تایلند گسترش یابد.

زارع‌بی‌عیب اضافه کرد: رایزنی فرهنگی ایران در نظر دارد همکاری کاملی را با آژانس‌های گردشگری و سایر نهادهای مرتبط برای توسعه این روابط به عمل آورد.

سنتیپاپ موکّاوات، رئیس انجمن گردشگری تایلند نیز بر لزوم آمادگی کامل برای همکاری با ایران تأکید کرد و افزود: صنعت گردشگری تایلند همواره در تعاملات بین‌المللی پیشگام بوده و ما آماده‌ایم تا با تمامی امکانات خود در این پروژه همکاری کنیم.

او همچنین برگزاری نشست رایزن فرهنگی با مهمترین آژانس‌های معتبر تایلند را در بهمن‌ماه با دعوت از آژانس‌های گردشگری فعال در تایلند و منطقه آسه‌آن و با همراهی رسانه‌های تایلند، پیشنهاد کرد.

سنتیپاپ موکّاوات اظهار کرد: تجربه گسترده‌ای در همکاری با کشورهای همسایه نظیر اندونزی، مالزی، سنگاپور، ویتنام، لائوس و میانمار داریم و تلاش خواهیم کرد تا نمایندگان آژانس‌های گردشگری این کشورها را نیز برای شرکت در این رویداد دعوت کنیم. این همکاری نه تنها به توسعه روابط ایران و تایلند کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به تقویت تعاملات منطقه‌ای در حوزه گردشگری نیز منجر شود.

رئیس انجمن گردشگری تایلند اظهار کرد: هدف این رویداد معرفی جاذبه‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی ایران به آژانس‌های گردشگری تایلندی است. در این برنامه، قرار است ۲۰ تا ۲۵ آژانس گردشگری از تایلند شرکت کنند و رایزنی فرهنگی ایرانی با ارائه بروشورها و فیلم و محتوای تبلیغاتی به معرفی دقیق‌تری از ظرفیت‌های ایران بپردازد.

سنتیپاپ موکّاوات افزود: علاوه بر آژانس‌های داخلی، نمایندگان آژانس‌های گردشگری کشورهای همسایه نظیر اندونزی، مالزی، سنگاپور، ویتنام، لائوس و میانمار را نیز برای شرکت در این برنامه دعوت خواهیم کرد تا زمینه گسترش همکاری‌های منطقه‌ای فراهم شود.

رئیس آژانس‌های گردشگری تایلند تأکید کرد که تمام منابع و امکانات اجرایی و مدیریتی این رویداد از جمله تأمین مجری (MC) و مدیریت برنامه‌ها توسط تیم گردشگری تایلند برای برگزاری موفقیت‌آمیز این رویداد بسیج خواهد کرد.

انتهای پیام

source

توسط wisna.ir