محسن ربیعی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در نیمه نخست امسال ۳۲۵۰ نفر از اقشار مختلف جامعه به اردوی راهیان نور در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در استانهای کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی اعزام شدهاند.
از ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ تاکنون نیز ۴۶۰۰ دانشآموز دختر، ۲۷۰ نفر از فرهنگیان و ۳۸۰ نفر طلاب حوزههای علمیه از سراسر استان به اردوی راهیان نور اعزام شدهاند و در حال حاضر برنامهریزی برای اعزام دانشآموزان پسر به تعداد حدود ۴۰۰۰ در بهمنماه در دست اجراست. همچنین برای اعزام سه هزار دانشجوی استان نیز برنامهریزی شده است و از ۲۵ بهمن ماه تا ۱۲ اسفندماه به مناطق عملیاتی استان خوزستان اعزام خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه در مجموع، امسال ۸۵۰۰ نفر در قالب اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس از استان مرکزی اعزام شدهاند، گفت: به دلیل جوابگو نبودن زیرساختهای اردوگاههای راهیان نور برای متقاضیان شرکت در این اردوها، میزان افراد اعزام شده به مناطق عملیاتی طی سالجاری تاکنون نسبت به سال گذشته رشدی نداشته است که ضرورت دارد نسبت به بازسازی و توسعه اردوگاههای راهیان نور اقدام شود تا بتوان افراد بیشتری را اعزام کرد.
ربیعی همچنین خواستار مشارکت بیشتر مدیران و دستگاههای اجرایی استان و شهرستان برای بازسازی و توسعه زیرساختهای موجود در اردوگاههای راهیان نور شد و گفت: اعزام هر نفر به اردوی راهیان نور حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بابت ایاب و ذهاب، غذا و … هزینه در بردارد در حالیکه تنها یک پنجم این مبلغ به میزان ۵۰۰ هزار تومان از افراد دریافت میشود و مابقی آن باید از منابع دیگری تامین شود که نیازمند مشارکت دستگاههای اجرایی در این کار فرهنگی تاثیرگذار است.
وی بیان کرد: برنامه راهیان نور در استان خوزستان چهار روزه بوده و کاروانها به ترتیب از یادمانهای فتحالمبین، شهدای هویزه، بیتالمقدس، طلائیه، موزه خرمشهر، والفجر ۸، شلمچه، علقمه و … و نمایشگاه هواوفضا در شهر اهواز بازدید میکنند.
ربیعی با بیان اینکه این اردوها صرفا زیارتی و مختص به بازدید از یادمانها نیست، تصریح کرد: این اردوها علاوه بر زیارت یادمانهای هشت سال دفاع مقدس و یادآوری جانفشانی رزمندگان اسلام، فرصتی برای بازدید از مناطق گردشگری نیز هست و به صورت یک اردوی تلفیقی است تا برای زائران جذابیت بیشتری داشته باشد.
مسئول مرکز اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه روحالله استان مرکزی در ادامه به برنامههای فرهنگی و جانبی پیشبینی شده اشاره کرد و گفت: در اردوگاههای مناطق عملیاتی، هر شب برنامه رزمایش رزمی فرهنگی برگزار میشود که اثرگذاری بسیاری بالایی دارد. همچنین برنامههای فرهنگی و تفریحی متعددی پیشبینی شده و به اجرا درمیآید.
وی با تاکید بر اینکه اردوی راهیان نور و راهیان پیشرفت یکی از اثرگذارترین و بهترین برنامههای بسیج است، اظهار کرد: حضور اقشار مختلف جامعه و بازدید از مناطق عملیاتی و بازخوانی خاطرات دفاع مقدس توسط راویان به قدری تاثیرگذار است که حتی موجب تحول در نگرش و دیدگاهها میشود.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی سه اردوگاه در مناطق عملیاتی استان خوزستان دارد، بر لزوم مشارکت دستگاههای اجرایی در تامین اعتبارات بازسازی و توسعه اردوگاهها تاکید کرد و گفت: برای بازسازی و توسعه اردوگاهها نیاز به ۴۰ میلیارد تومان اعتبار است که با تامین آن می توان سالانه حداقل ۲۰ هزار نفر از اقشار مختلف جامعه به ویژه قشر دانش آموز و دانشجو را به راهیان نور اعزام کرد.
انتهای پیام