ساعت 24 – در هفته‌ای که گذشت، برخی رسانه‌ها و سایت‌ها مدعی شدند در دوره فعلی پساجنگ قیمت ملک در شمال تهران تا ۳۰ درصد کاهش یافته و مالکان حاضر به تهاتر ملک خود با طلا، ارز یا ملکی دیگر به ویژه در مناطق شمالی کشور شده‌اند.

به گزارش ایرنا، درحالی که این روزها پس از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم نامشروع صهیونیستی علیه کشورمان، بازارها خود را بازیافته و دست‌کم به شرایط پیش از جنگ بازگشته‌اند، بازار مسکن نیز در مسیر طبیعی خود در حرکت است. بازاری که پیش از جنگ نیز در شرایط رکود به سر می‌برد و آن‌طور که فعالان این صنف خبر می‌دهند، اکنون نیز در بر همان پاشنه می‌چرخد.

برخی دیگر از این سایت‌ها نیز مدعی شدند که بسیاری افراد اکنون استان‌های شمالی به‌ویژه استان مازندران را به عنوان مقاصد خرید ملک برگزیده‌اند.

پشت پرده ادعای ریزش قیمت املاک پایتخت چه بود؟
در این زمینه داود بیگی‌نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران به خبرنگار ایرنا گفت: این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و این‌طور نیست که اقتصاد کشور پس از ۱۲ روز جنگ تحمیلی چنین شرایطی را تجربه کند.

وی با بیان اینکه فضای حاکم بر سکوهای اینترنتی و فضای مجازی به هیچ عنوان با بازار واقعی قابل قیاس نیست، گفت: حقیقت این است که در شرایط کنونی شاهد رکود در بخش مسکن هستیم و خرید و فروش‌ها در کمترین مقدار خود قرار دارد. اما اینکه آن‌طور که این رسانه‌ها عنوان می‌کنند به یک‌باره بازار این‌گونه ریزشی شده باشد قویاً تکذیب می‌شود.

پیگیری خبرنگار ایرنا از برخی مشاوران املاک مناطقی همچون میرداماد، دروس، احتشامیه و سایر نقاط شمال شهر تهران نیز صحت و سقم چنین ادعایی را زیر سوال می‌برد.

معامله ملک با ارز، طلا یا رمز ارزها قابلیت رسیدگی در دادگاه را ندارد

بیگی‌نژاد در ادامه به موضوع تهاتر ملک با سایر اقسام دارایی‌ها اشاره کرد و گفت: این مساله نیز چیز جدیدی نیست که بگوییم به خاطر شرایط جنگی اتفاق افتاده باشد. این موارد از گذشته در بازار وجود داشته و این اتحادیه نیز همواره از مردم خواسته تا معاملات خود را در بستری امن به انجام برسانند.

این مقام صنفی اضافه‌کرد: به‌ویژه همواره نسبت به عقد قراردادهای خرید و فروش، رهن و اجاره واحدهای مسکونی به دلار و سایر ارزها و رمزارزها در فضای مجازی، هشدار داده بودیم و اعلام کردیم که چنین قراردادهایی به هیچ عنوان قابلیت رسیدگی در مراجع قضایی را ندارد. لذا این موضوع نیز ربطی به شرایط جنگی نداشته و ندارد.

خبرنگار ایرنا برای پیگیری صحت و سقم هجوم افراد به مناطق شمالی کشور برای خرید ملک؛ آن‌طور که برخی رسانه‌ها مدعی شده بودند، با چند تن از روسای اتحادیه‌های املاک شهرهای شمالی به گفت‌وگو نشست. هر چند در همین زمینه بیگی‌نژاد عنوان‌کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد رکود ملک در شمال کشور در مقایسه با شهر تهران عمیق‌تر است.

وی تاکید کرد: فضای واقعی حاکم بر معاملات املاک با آنچه در فضای مجازی می‌گذرد کاملاً در تضاد است. نکاتی که در برخی رسانه‌ها عنوان می‌شود شایعات، تبلیغات و حتی شیطنت است که عمدتاً به دنبال به هم ریختن جو روانی جامعه هستند.

پشت پرده ادعای ریزش قیمت املاک پایتخت چه بود؟

قربان‌زاده، رئیس اتحادیه مشاوران املاک رامسر در این زمینه به ایرنا گفت: بازار ملک این روزها در رکود به سر می‌برد و فعلاً شرایط همچون شرایط پیش از جنگ عادی است و عملا خریداری وجود ندارد.

وی بیان داشت: امسال رکود بازار ملک حتی از سال گذشته بیشتر است؛ این در حالیست که اکنون در تیر ماه و اوج مسافرت‌ها و ترددها به مناطق شمالی به سر می‌بریم و در سال‌های گذشته برای اجاره در این فصل با متقاضیان بیشتری مواجه بودیم، اما وضعیت این روزها چنگی به دل نمی‌زند.

قربان‌زاده تاکید کرد: بیان این صحبت‌ها آن هم در فضای مجازی صرفاً بازارسازی است و در فضای واقعی چنین چیزی وجود ندارد.

وی اظهار داشت: در روزهای جنگ انتظار می‌رفت که به‌ویژه افراد مناطق ۱، ۲ و ۳ تهران که عمدتاً افرادی متمکن و سرمایه‌دار هستند به شهرهای شمالی از جمله رامسر هجوم بیاورند، اما واقعیت امر این است که تنها گروهی که در این منطقه خانه داشتند از بستگان جنگ‌زده خود پذیرایی کردند و پس از آتش‌بس همگی به سر خانه و زندگی خود بازگشتند؛ لذا بازار به همان روال سال‌های قبل است.

این مقام صنفی با اشاره به مناطقی همچون جواهرده، ارتفاعات ۲هزار، جنت‌رودبار و غیره که همگی ییلاقات رامسر محسوب می‌شوند، گفت: این روزها این مناطق کاملاً خلوت است و نه مسافر به آن صورت در مناطق وجود دارد و نه معامله ملکی انجام می‌شود.

 

source

توسط wisna.ir