به گزارش پرشین خودرو، بهمن حسین زاده، با بیان این مطلب اظهار داشت: عملکرد شرکت پارس خودرو در سال گذشته نشان می دهد که این شرکت به رغم شرایط چالش برانگیز اقتصادی، تحریم های بین المللی و نوسانات بازارهای تأمین توانسته است مسیر تحول و بازآفرینی خود را با جدیت ادامه دهد.
به گفته وی، در سال ۱۴۰۳، شرکت پارس خودرو با رویکردی هدفمند و آینده نگر تمرکز خود را بر توسعه سبد محصولات، ارتقای بهره وری تولید و افزایش رضایتمندی مشتریان قرار داد. در همین راستا عرضه و معرفی محصولات برند Roewe از گروه سایک موتور چین و چانگان، گامی راهبردی به منظور ارتقای جایگاه پارس خودرو در بازار رقابتی خودرو و پاسخگویی به انتظارات نوین مصرف کنندگان به شمار می آید.
حسین زاده اضافه کرد: علاوه بر این، اقدامات کارشناسی و مطالعات فنی گسترده ای در راستای افزایش تنوع محصولات CBU و KD با رویکرد بازگشت به مسیر اصلی قدیمی ترین و خوشنام ترین خودروسازی ایران در حوزه خودروهای بنزینی، هیبریدی و تمام برقی صورت پذیرفته که توسعه آنها نقش بسزایی در تحقق اهداف زیست محیطی و بهره وری انرژی خواهد داشت.
مدیرعامل پارس خودرو با بیان اینکه اقدام به اصلاح فرآیندهای عملیاتی ارتقای کیفیت و توسعه زیر ساختهای خدمات پس از فروش در سال گذشته انجام شده و دستاوردهای حاصل از آن در بهبود شاخص های عملکردی شرکت و افزایش سطح رضایتمندی مشتریان مشهود است، متذکر شد: برنامه های سال جاری نیز با تأکید بر توسعه پایدار سرمایه گذاری در فناوریهای نوظهور، تعمیق همکاریهای راهبردی داخلی و خارجی و تمرکز بر الزامات بازارهای آینده محور، ارتقای بهره وری، مدیریت هزینه ها، اقتصادی کردن ترکیب سبد محصولات با تولید صد در صد محصولات شرکت و عرضه محصول پارس نوآ، اصلاح قیمت های فروش، افزایش سرمایه و ایجاد بستر مناسب برای بهبود ساختار مالی شرکت طراحی شده است.
براساس این گزارش، صنعت خودروسازی در کشور طی سالهای اخیر با ورود خودروسازان چینی و آزادسازی واردات خودرو شرایط رقابتی تری را نسبت به گذشته تجربه می کند. در این میان شرکت پارس خودرو در زمینه تولید و فروش خودروهای سواری اقتصادی با هدف پوشش سلایق و نیازهای مختلف مشتریان فعالیت می نماید.
شرکت پارس خودرو با تولید حدود ۱۰۵ هزار خودرو سواری، سهم ۹.۴ درصدی از کل این بازار را به خود اختصاص داده و در جایگاه چهارم تولید خودروی سواری در کشور قرار گرفته که نسبت به سال ۱۴۰۲ یک رتبه ارتقا را در کارنامه عملکرد خود ثبت کرده است.
بیشتر محصولات تولید شده در شرکت پارسخودرو در سال ۱۴۰۳ محصولات خانواده کوییک و سهند بوده است که در بخش بندی خودروهای هاچ بک محصولات اطلس و پژو ۲۰۷ بوده و در بخش بندی خودروهای سدان محصولات خانواده ساینا و رانا به عنوان مهمترین رقبای آن محسوب می شود.
در سال ۱۴۰۳، حدود ۲۴۸ درصد خودروهای سواری تولید شده در کشور در بخش قیمتی اول بازار و کمتر از ۴۲۰ میلیون تومان قرار داشته است. لذا تولید و فروش خودروهایی که دارای قیمت اقتصادی باشند بسیار حائز اهمیت است. شرکت پارس خودرو در این بخش قیمتی سهم ۲۴ درصدی از بازار را به خود اختصاص داده است.