هفدهمین همایش سراسری هنرمندان  پیشکسوت با پیامی خطاب به رئیس جمهور جدید به کار خود پایان داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت، هفدهمین همایش سراسری هنرمندان پیشکسوت با حضور محسن علی اکبری تهیه کننده سینما و عضو هیات امنا موسسه ، داریوش ارجمند بازیگر و رئیس هیات مدیره موسسه، انسیه شاه حسینی کارگردان و عضو هیات مدیره موسسه و سیدعباس عظیمی مدیرعامل و عضو هیات مدیره موسسه و بیش از ۱۵۰ هنرمند پیشکسوت به همراه یکی از اعضای درجه یک خانواده ۲۳ مردادماه در جزیره کیش به کار خود پایان داد.

پیش‌تر ۱۶ همایش سراسری هنرمندان پیشکسوت توسط موسسه هنرمندان پیشکسوت در شهرهای کوهرنگ ، آبادان ، تبریز ، مشهد ، رامسر ، شیراز ، چاکسر ، قم ، قشم و کیش برگزار شده بود.

سید عباس عظیمی مدیرعامل و رئیس هفدهمین همایش سراسری هنرمندان پیشکسوت در این آیین گفت: هدف از برگزاری این همایش‌ها ایجاد همدلی ، تعامل و هم افزایی بیشتر پیشکسوتان و ایجاد نشاط و شادابی با توجه به شرایط سنی و جسمی آنان است.

وی روزهای برگزاری این همایش را فرصتی برای تجدید دیدار و تبادل تجربیات مفید در زمینه‌های شغلی و هنری دانست.

عظیمی گفت:افتخار این موسسه برگزاری ۱۷ همایش سراسری از سال ۹۳ تاکنون برای بزرگانی است که شاید تاکنون فرصت تکریم آنان به طرز شایسته انجام نشده است.

وی در پایان با اشاره به کمک‌هایی که در دولت‌های گذشته به موسسه هنرمندان پیشکسوت شده اظهار داشت: با توجه به تغییرات دولت انتظار می رود به نحو شایسته‌تری به این موسسه کمک مالی شود تا دغدغه های خدمتگزاران برای تکریم این بزرگان کمتر شود.

در ادامه داریوش ارجمند رییس هیات مدیره موسسه به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: پیری و مرگ حقیقت محتوم است؛ نباید حسرت گذشته را خورد چرا که در هر سن زیبایی خاص همان سن وجود دارد؛ باید هر دوره زندگی را درک کرد و به جای حسرت کشیدن از دهه ها و دوره های گذشته لذت همان دوره را از آن برد.

وی افزود: این مؤسسه پاسدار گذشته ماست و این است که اهمیت دارد؛ باید در روزگاری که با هم هستیم کینه نورزیم و همدیگر را دوست داشته باشیم.

ارجمند یادآور شد: ما یک دل و یک مملکت و یک تاریخ و یک سرگذشت هستیم که باید آن را بشناسیم و سعی کنیم روزگار خوشی را بسازیم. همه ما بالای ۶۰سال هستیم و پنجاه درصد عمر به اضافه ۱۰ را طی کرده‌ایم و جز محبت کردن و محبت دیدن کاری از ما ساخته نیست. ما تاثیر خودمان‌ را بر جهان با آثارمان و هنرمان گذاشته‌ایم و این گم نمی‌شود. هر لحظه برای ما در این سن آغاز است و خداوند به همه شما هنرمندان پیشکسوت عمر، سلامتی و توفیق بدهد.

وی ادامه داد: انتظار ما همیشه از رئیسان جمهور این است که به قولشان عمل کنند؛ هرکسی که هست و برای هرجناحی فرقی ندارد آنچه مهم است وفای به عهدو مراقبت از مملکت ماست.

بقول زنده‌یاد نادر ابراهیمی ما برای آنکه ایران گوهری تابان شود خون دلها خورده ایم/ ما برای آنکه ایران خانه خوبان شود، رنج دوران برده ایم.

در انتها بیانیه پایانی این همایش توسط علی امیراحمدی شاعر و نویسنده پیشکسوت به نمایندگی از سایر هنرمندان قرائت شد که متن آن بدین شرح است :

 «بسم‌الله الرحمن الرحیم       
  هست کلید در گنج حکیم

 پس: بسم‌الله الرحمن الرحیم

هزار دشمنم ار می‌کنند قصد هلاک
گرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک
اگر تو زخم زنی به که دیگری مرهم
و گر تو زهر دهی به که دیگری تریاک

الها ! به کدامین نعمتت شکرگزاریم، که غرق تنعمی بی‌شماریم! کدامین عزت را بر شماریم، که زبان به قدر شکر نداریم ! هر که را بر مسند قدرت نشاندی ، عاقبت به فرود کشاندی، الّا آنانی را که چون هنر دادی، دروازه‌های جاودانگی بر ایشان گشادی!

قبای اطلس آنان را که کسوت ما را به حرمت ندیدند ، اهل نظر به نیم جو نخریدند.
قدرتمندانی که هنرمند را صدر نشاندند، بر صحیفه تاریخ نامور ماندند.

و مباد که این قشر اعتبارش خدشه دار شود که بی‌شک دولتمند بی‌اعتبار شود! 
“پیش دولت ها هنرمند از تبار تاج بود
ما به او مشتاق بودیم او به ما محتاج بود”
   
به جناب مستطاب دکتر مسعود پزشکیان تبریک می‌گوئیم که انصافا همسوئیم! ما به اعتلا می‌اندیشیم ، او به رستگاری در این ابتلا…
خوب می‌دانیم که «تلک الایام ندا ولها بین الناس» دولت یعنی دست به دست شدن؛ پس:
 ای که دستت می‌رسد کاری بکن 
  پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار 

به جناب اقای دکتر پزشکیان عرض می‌کنیم که
هنرمندی و درویشی دو روی یک سکه‌اند و مقیم یک مکه‌اند؛ که اگر مَلِک به گرمای مستی از درون گفته:
ما را به جهان خوشتر ازین یک دم نیست 
 کز نیک و بد اندیشه و از کس غم نیست 
درویش به سرمای برون خفته چنین گفته:
 ای آنکه به اقبال تو در عالم نیست 
  گیرم غمت نیست غم ما هم نیست

اگر هنرمند را به عزت دادی ، در دو دنیا شادی وگر نه به تکرار افتادی! 

ما هنرمندان پیشکسوت سالهاست که از حمایت های مستقیم دولت‌های گذشته به موسسه هنرمندان پیشکسوت بهره‌مندیم و آرزومندیم نگاه دولت جدید نیز همین گونه شود. 

در پایان ضمن اظهار تاثری شدید از وقایع اخیر و کشتار کودکان و زنان بی گناه و بی‌پناه غزه ، قدردانی خود را از متولیان موسسه هنرمندان پیشکسوت برای برپایی این همایش وحدت آفرین اعلام داشته و امیدواریم با کمک‌های مستقیم رئیس جمهور محترم به این موسسه ، شاهد استمرار و شکوفایی برنامه ها و فعالیت ها در راستای تکریم هنرمندان پیشکسوت به عنوان سرمایه های اجتماعی این مرز و بوم باشیم .

خدایا چنان کن سرانجام کار 
تو خشنود باشی و ما رستگار»

رشید وطن دوست، مرتضی صادقی افجه ، حسن ضرغامی، بهمن کریمیان، مریم معترف ، هما جدیکار، عزت اله رمضانی فر، عبداله اسفندیاری، جلیل عندلیبی، جواد علیزاده، آرش تاج، احمدرضا اسعدی، جلیل فرجاد، مجید قناد، حسین پرستار، جمشید شاه محمدی، صفا آقاجانی، داوود فیاضی، سوسن اصلانی، جهانگیر الماسی، هوشنگ توکلی، محمد فیلی، هنگامه اخوان، محمد شیری، داوود حیدری، مهری شیرازی، علی حاجیان پور، محمدحسن محبعلی، آزیتا لاچینی، تاجبخش فناییان، ایرج راد، حسین رحیم خانی، سعید امیر سلیمانی، علیرضا قزوه، رضا بنفشه خواه، محمد پاک نیت، هادی مرزبان، فرزانه کابلی، نصراله قادری، رضا فیاضی، اسماعیل خلج، رضا ناجی، جواد انصافی، ناصر ممدوح، اسداله شعبانی و حجت اله اسدی جمعی از هنرمندان پیشکسوت حاضر در این همایش بودند.

همچنین خانواده‌های هنرمندان پیشکسوت آسمانی استادان محمدعلی شیرازی ، صادق صندوقی ، ولی شیراندامی ، ناصر هوشمند وزیری ، محمد هژبر ابراهیمی ، شیخ احمد خمسه و احمدخان ابراهیمی میهمانان ویژه همایش بودند.

انتهای پیام 

source

توسط wisna.ir